Les presents Condicions Generals tenen per objecte regular les condicions d’ús i utilització de la tenda online de l’empresa Marvi 93 S.L. amb domicili al carrer Joan Torruella i Urpina, 7 – 08758 Cervelló Barcelona.

En utilitzar el lloc web, l’usuari declara que coneix i accepta sense cap excepció, les nostres condicions generals, les quals són exposades en aquest document.

Marvi 93 S.L. es reserva el dret de modificar aquestes condicions generals sense previ avís, sent aplicables aquelles que es trobin vigents al moment de la comanda.

Preus
Els preus dels articles tenen inclòs l’IVA corresponent.

Lliurament de les comandes
Les comandes es lliuraran segons les següents condicions:

  • Les comandes s’hauran de realitzar abans de les 9:00 hores
  • Els esmorzars es lliuraran entre les 9:00 i les 11:00 hores
  • Els menjars es lliuraran entre les 11:00 i les 13:00 hores

Totes les comandes realitzades a partir de les 9:00 hores es lliuraran l’endemà.

Els lliuraments es realitzaran exclusivament en les següents poblacions:

Abrera, Castellbisbal, Castelldefels, Cervelló, Corbera, Cornellà, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esparraguera, Esplugues, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, La Palma, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, Rubí, Sant Andreu de la barca, Sant Boi, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just, Sant Vicenç dels Horts, Vallirana, Viladecans, Zona Franca (BCN)

Formes de pagament

Targeta de Crèdit
El pagament mitjançant targeta de crèdit es realitza usant la passarel·la de pagament segura de Sermepa.

Devolucions

No s’admeten devolucions de comandes. En cas de voler cancel·lar la comanda, ho podrà fer abans de les 9:00 hores del dia del lliurament des de la pàgina d’El meu compte, en l’apartat de “Les meves Comandes”.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar