Serveis de vending

cafè, infusions i xocolates

Si necessita una màquina de cafè per a la seva empresa o negoci, en Marvi 93 li oferim la solució de vending més adequada a les seves necessitats.

La raó de la nostra empresa, Marvi 93, està vinculada a la passió pel cafè. L’acurada selecció de cafès en grà i càpsules  amb les que treballem ens fa  gaudir d’una  qualitat sorprenent que apropem mitjançant les nostres màquines automàtiques a empreses, col·lectivitats i oficines.

Per a obtenir un bon cafè cal tenir en compte diversos paràmetres:

  • Seleccionar un bon producte en origen.
  • Fer la mescla adequada per a aconseguir un producte equilibrat i no menys important, un bon torrefactat.
  • La qualitat i la temperatura de l’aigua que s’utilitza.

Tot això ho contemplem rigorosament a l’hora de parametritzar les nostres màquines de cafè per a vending. A Marvi 93 només utilitzem cafès de primeres qualitats i ens cuidem que les nostres màquines expenedores estiguin en perfecte estat, tant de conservació com de neteja.

El cafè procedeix dels millors orígens, és natural, molt aromàtic i suau però alhora intens i amb cos.

Oferim la possibilitat del cafè amb la denominació de Comerç Just, que possibilita la contribució que grups de productors d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia puguin viure dignament.

També disposem de productes com els cafès descafeïnats, infusions, xocolates, llets, etc. Incorporem productes innovadors com l’Irish Coffe, Tres Xocolates o diferents tipus d’infusions exòtiques.

Les nostres màquines expenedores son d’última tecnologia,configurades amb  dos  molinets per a consumir diferents tipus de cafè en gra, gran capacitat de gots, tota la tecnologia de sistemes de pagament, etc.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats del servei de vending a Barcelona, Marvi 93 li ofereix una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

Enviï’ns el següent formulari i contactarem amb vostè per ampliar-li la informació sobre el nostre servei de màquines de vending de begudes calentes

D’acord amb la normativa vigent i aplicable en matèria en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARVI 93 SL amb CIF B60244332 i domicili social situat a JOAN TORRUELLA I Urpina 7 08758, CERVELLO (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MARVI 93 SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

MARVI 93 SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARVI 93 SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic INFO@MARVI93.COM.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: INFO@MARVI93.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

    Els camps marcats amb * son obligatoris


    0

    Comença a escriure i premeu Intro per buscar