Serveis de vending

cafè, infusions i xocolates

La raó de la nostra empresa, Marvi 93, està vinculada a la passió pel cafè. L’acurada selecció de cafès en grà i càpsules  amb les que treballem ens fa  gaudir d’una  qualitat sorprenent que apropem mitjançant les nostres màquines automàtiques a empreses, col·lectivitats i oficines.

Per a obtenir un bon cafè cal tenir en compte diversos paràmetres:

  • Seleccionar un bon producte en origen.
  • Fer la mescla adequada per a aconseguir un producte equilibrat i no menys important, un bon torrefactat.
  • La qualitat i la temperatura de l’aigua que s’utilitza.

Tot això ho contemplem rigorosament a l’hora de parametritzar les nostres màquines de cafè per a vending. A Marvi 93 només utilitzem cafès de primeres qualitats i ens cuidem que les nostres màquines expenedores estiguin en perfecte estat, tant de conservació com de neteja.

El cafè procedeix dels millors orígens, és natural, molt aromàtic i suau però alhora intens i amb cos.

Oferim la possibilitat del cafè amb la denominació de Comerç Just, que possibilita la contribució que grups de productors d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia puguin viure dignament.

També disposem de productes com els cafès descafeïnats, infusions, xocolates, llets, etc. Incorporem productes innovadors com l’Irish Coffe, Tres Xocolates o diferents tipus d’infusions exòtiques.

Les nostres màquines expenedores son d’última tecnologia,configurades amb  dos  molinets per a consumir diferents tipus de cafè en gra, gran capacitat de gots, tota la tecnologia de sistemes de pagament, etc.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats del servei de vending a Barcelona, Marvi 93 li ofereix una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

Enviï’ns el següent formulari i contactarem amb vostè per ampliar-li la informació sobre el nostre servei de màquines de vending de begudes calentes

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: Marvi 93 S.L.
Finalitat: Poder respondre la seva consulta i informar-li dels productes que puguin ser del seu interès
Legitimació: Consentiment de l’interessat
Destinataris: Les seves dades es guardaran a Acumbamail amb la finalitat de poder mantenir-li informat de les nostres novetats i promocions
Drets: Té dret a Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Termini de conservació de les dades: Fins que no es sol·liciti la seva supressió per l’interessat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades Personals en aquest enllaç
Els camps marcats amb * son obligatoris

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar