serveis de vending

A la nostra empresa,  Marvi 93 trobarà un servei atent, ràpid, personalitzat, amb una oferta molt àmplia i diferent de la tradicional.

Sabem escoltar i l’hi posem fàcil, som un vending de proximitat, amb una àmplia zona de servei en tota Barcelona i les seves comarques. Som presents en poblacions com l’Hospitalet, Sabadell, Terrassa, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú i altres capitals de comarca importants de Catalunya.

El nostre servei integral ens permet assegurar una qualitat en els productes, un manteniment i servei tècnic òptim de les  màquines així com  una atenció al client de primer nivell.

Donem resposta immediata a la reposició i resolució d’incidències. Tenim servei de cap de setmana.

Les promocions que regularment engeguem ofereix als nostres clients grans descomptes, dies de cafè gratuït i bonificacions per l’espai cedit.

L’equip  humà de què disposem, amb estabilitat en l’ocupació i amb una alta professionalitat, utilitzen furgonetes isoterm, amb fred i prestatgeries apropiades per transportar tot tipus d’aliments en les millors condicions higièniques i sempre respectant i donant continuïtat a la cadena de fred, condició imprescindible per al transport i manipulació de productes delicats, susceptibles a canvis i peribles.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats del servei de Vending i/o càtering  a Barcelona,Marvi 93 li oferim una solució integral, accedeixi al nostre formulari i  ens posarem  en contacte amb vostè. També ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

cafes infusions i
CAFÈS, INFUSIONS I XOCOLATA
snacks i elaboracio propia
SNACKS I ELABORACIÓ PROPIA
mg 2791 e1507547390494
REFRESCS I AIGUA
drops of water 578897 e1507547474468
FONTS D'OSMOSIS
0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar