QUI SOM

Marvi 93 som una empresa de  vending. Creada l’any 1993 a Cervelló, comarca del Baix Llobregat, Barcelona.

L’àmbit de distribució dels nostres productes és tota la província de Barcelona, estem  molt presents al Barcelonès, Baix Llobregat, Penedès, i Vallès Oriental i Occidental.

Disposem d’un equip humà amb una àmplia formació i experiència professional que ens permet oferir un nivell òptim del servei. L’estabilitat d’ocupació  ens aporta   coneixença  dels nostres clients generant confiança  i garantia d’un tracte personalitzat.

Oferim un servei de qualitat. Prioritzem els productes de proximitat, ecològics i artesanals. Treballem amb primeres marques i les nostres màquines incorporen l’última tecnologia, estant dissenyades per a dispensar un producte d’alta gamma i generar un agradable impacte visual, integrant-se a l’entorn de les zones habilitades per al descans.

Tenim a la disposició dels nostres clients una àmplia gamma de serveis de vending (màquines expenedores de cafè i begudes calentes,  snacks, begudes fredes i aigua, fonts d’osmosi i servei de càtering).

Ampliar els serveis és la nostra prioritat i per això estem potenciant el servei de càtering. Porten a les empreses el dinar dels seus empleats (entrepans i menús). Distribuïm a indústries, oficines, escoles i colectivitats, tant pel servei diari com per esdeveniments puntuals.

Som exigents i ens obliguem a complir amb normatives pel que fa al registre sanitari, anàlisi de punts crítics (appcc), el control en  tot moment de la producció, transformació, manipulació i distribució dels nostres aliments, entre altres aspectes.

Sensibilitzats en l’ajuda als més necessitats per aquest motiu col·laborem en diverses ONG´s com Metges sense Fronteres, la Creu Roja o el Banc d’Aliments.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats en  servei de Vending i/o Càtering en Marvi 93 li oferim una solució integral, només ha d’omplir al nostre formulari perquè ens posem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 on li atendrem personalment.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar