Serveis de vending

Dispensador d’aigua osmotizada

Un dels serveis de vending de Marvi 93 és el de dispensador d’aigua osmotitzada. Amb les nostre fonts d’aigua garantim  el consum responsable  i a un cost molt reduït amb l’última tecnologia. Una aigua sana i natural .

El nostre dispensador d’aigua permet dues temperatures diferents: freda i ambient.

Les fonts d’aigua osmotitzada per a empreses i per a oficines, són cada dia més imprescindible en els centres de treball .

Els avantatges d’utilitzar un dispensador d’aigua osmotitzada són les següents:

 • S’eliminen riscos sanitaris (l’aigua procedent de la xarxa pública està rigorosament controlada) i els filtres de carboni i sediments garanteixen un equilibri mineral i de sabor exquisit i saludable.
 • L’aigua es purifica en el moment del seu ús.
 • Evitem costos afegits com els relatius a espais dedicats a l’emmagatzematge de botellons.
 • Consumim aigua perfecta a costos molt econòmics.
 • L’ús de les nostres màquines és pràctic i àgil, ja que evita a l’usuari el moviment continu de quilos (ampolles de 20/25 quilos cadascun) i per a instal·lar-les només necessitem presa d’aigua, connexió elèctrica i desaigüe.
 • La tranquil·litat de  despreocupar-se de les comandes i magatzament  d’aigua
 • El benefici  del espai (la nostra font  ocupa 50 x50cm.) i te una capacitat d’aigua equivalent al consum de 30 persones/mes.(66 garrafons de 18 l.)
 • Disposem d’un equip de tècnics especialitzats en higienitzacions de dispensadors d’aigua, que segueixen un estricte protocol de qualitat.

Si està cercant una empresa que li pugui instal·lar un dispensador d’aigua a Barcelona, Marvi 93 li ofereix una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

Enviï’ns el següent formulari i contactarem amb vostè per ampliar-li la informació sobre el nostre servei de instal·lació de fonts d’osmosis

D’acord amb la normativa vigent i aplicable en matèria en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARVI 93 SL amb CIF B60244332 i domicili social situat a JOAN TORRUELLA I Urpina 7 08758, CERVELLO (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MARVI 93 SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

MARVI 93 SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARVI 93 SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic INFO@MARVI93.COM.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: INFO@MARVI93.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

  Els camps marcats amb * son obligatoris


  0

  Comença a escriure i premeu Intro per buscar