Serveis de vending

Dispensador d’aigua osmotizada

Un dels serveis de vending de Marvi 93 és el de dispensador d’aigua osmotitzada. Amb les nostre fonts d’aigua garantim  el consum responsable  i a un cost molt reduït amb l’última tecnologia. Una aigua sana i natural .

El nostre dispensador d’aigua permet dues temperatures diferents: freda i ambient.

Les fonts d’aigua osmotitzada per a empreses i per a oficines, són cada dia més imprescindible en els centres de treball .

Els avantatges d’utilitzar un dispensador d’aigua osmotitzada són les següents:

  • S’eliminen riscos sanitaris (l’aigua procedent de la xarxa pública està rigorosament controlada) i els filtres de carboni i sediments garanteixen un equilibri mineral i de sabor exquisit i saludable.
  • L’aigua es purifica en el moment del seu ús.
  • Evitem costos afegits com els relatius a espais dedicats a l’emmagatzematge de botellons.
  • Consumim aigua perfecta a costos molt econòmics.
  • L’ús de les nostres màquines és pràctic i àgil, ja que evita a l’usuari el moviment continu de quilos (ampolles de 20/25 quilos cadascun) i per a instal·lar-les només necessitem presa d’aigua, connexió elèctrica i desaigüe.
  • La tranquil·litat de  despreocupar-se de les comandes i magatzament  d’aigua
  • El benefici  del espai (la nostra font  ocupa 50 x50cm.) i te una capacitat d’aigua equivalent al consum de 30 persones/mes.(66 garrafons de 18 l.)
  • Disposem d’un equip de tècnics especialitzats en higienitzacions de dispensadors d’aigua, que segueixen un estricte protocol de qualitat.

Si està cercant una empresa que li pugui instal·lar un dispensador d’aigua a Barcelona, Marvi 93 li ofereix una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

Enviï’ns el següent formulari i contactarem amb vostè per ampliar-li la informació sobre el nostre servei de instal·lació de fonts d’osmosis

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: Marvi 93 S.L.
Finalitat: Poder respondre la seva consulta i informar-li dels productes que puguin ser del seu interès
Legitimació: Consentiment de l’interessat
Destinataris: Les seves dades es guardaran a Acumbamail amb la finalitat de poder mantenir-li informat de les nostres novetats i promocions
Drets: Té dret a Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Termini de conservació de les dades: Fins que no es sol·liciti la seva supressió per l’interessat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades Personals en aquest enllaç
Els camps marcats amb * son obligatoris

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar