Empresa de càtering

A la nostra empresa, Marvi 93,oferim un servei de càtering integral i personalitzat a tota Barcelona i les seves comarques, sent present en poblacions com l’Hospitalet, Sabadell, Terrassa, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú i altres capitals de comarca importants de Catalunya.

Sabem escoltar i li ho posem fàcil, som un servei de càtering de proximitat, especialitzada a atendre empreses i institucions com a indústries, oficines, escoles i qualsevol classe de col·lectivitats.

El nostre servei integral de servei de càtering destaca per la qualitat dels productes, el manteniment i servei tècnic òptim de les màquines, i l’atenció al client de primer nivell. A més, disposem d’una àmplia varietat d’opcions de servei de càtering a les tradicionals, la qual cosa ens permet oferir una oferta molt àmplia i atractiva.

A la nostra botiga en línia, trobarà una àmplia gamma d’opcions d’entrepans i menús diaris, i personalitzem la seva comanda segons els seus gustos. Ens encarregarem de fer arribar la seva comanda a la seva empresa de manera ràpida i eficient.

Comptem amb un equip humà altament professional i estable, que utilitza furgonetes isoterm amb fred i prestatgeries apropiades per a transportar tota mena d’aliments en les millors condicions higièniques i sempre respectant i donant continuïtat a la cadena de fred, la qual cosa garanteix la màxima qualitat i frescor dels nostres productes.

Si està buscant una empresa de vending o servei de càtering a Barcelona i els seus voltants, Marvi 93 és la seva solució integral. Contacti amb nosaltres a través del nostre formulari web o truqui’ns al telèfon 936833232 estarem encantats d’atendre-li personalment.

esmorzars i dinars e1507547029971
ESMORZARS I DINARS
esdeveniments
ESDEVENIMENTS
0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar