Empresa de càtering

A la nostra empresa, Marvi 93 trobarà un servei de càtering atent, ràpid, personalitzat, amb una oferta molt àmplia i diferent de la tradicional.

Sabem escoltar i l’hi posem fàcil, som un càtering de proximitat, amb una àmplia zona de servei en tota Barcelona i les seves comarques. Som presents en poblacions com l’Hospitalet, Sabadell, Terrassa, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú i altres capitals de comarca importants de Catalunya.

El nostre servei integral ens permet assegurar una qualitat en els productes, un manteniment i servei tècnic òptim de les  màquines així com  una atenció al client de primer nivell.

Oferim un servei per a empreses com indústries, oficines, escoles, llars d’infants, casals d’estiu i qualsevol mena de col·lectivitats. Dinars, esdeveniments, càtering per escoles, llar d’infants i casals d’estiu  i també un servei de cistelles de fruites per empreses.

A la nostra botiga online, trobarà una àmplia gamma de entrepans i menús diaris, a on podrà escollir segons el seu gust i nosaltres li farem arribar a la seva empresa.

L’equip  humà de què disposem, amb estabilitat en l’ocupació i amb una alta professionalitat, utilitzen furgonetes isoterm, amb fred i prestatgeries apropiades per transportar tot tipus d’aliments en les millors condicions higièniques i sempre respectant i donant continuïtat a la cadena de fred, condició imprescindible per al transport i manipulació de productes delicats, susceptibles a canvis i peribles.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats del servei de Vending, càtering i/o catèring per a esdeveniments a Barcelona, Marvi 93 li oferim una solució integral, accedeixi al nostre formulari i  ens posarem  en contacte amb vostè. També ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

ESMORZARS I DINARS
ESDEVENIMENTS
ESCOLES
CISTELLES DE FRUITA PER EMPRESES
0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar