Serveis de vending

Snacks i elaboració pròpia

Una de les nostres especialitats a Marvi 93 és la venda d’entrepans i productes d’elaboració pròpia mitjançant màquines automàtiques a les comarques de Barcelona incorporant ara un innovador servei de càtering.

La nostra gamma de productes va des dels productes tradicionals en aquest tipus de servei com els dolços, galetes, xocolatines, brioixeria, sandvitxos, entrepans, fruita seca, etc. fins als més innovadors, com els nostres entrepans elaborats diàriament per fer més plaent els desdejunis i dinars dels nostres clients.

Disposem d’amanides verdes i de pasta de blat dur, entrepans de pernil ibèric, tonyina, hamburguesa, botifarra, etc., elaborats amb pa rústic, tomàquet i oli d’oliva, croissants farcits de xocolata o farciments de  diferents tipus d’embotits de primera qualitat. També disposem de plats precuinats baixos en calories, sandvitxos integrals, palets de pa integral, productes sense sucre aptes per a celíacs, sense gluten, etc.

Adaptant-nos a les últimes novetats del vending , hem incorporat la nostra línia de productes saludables lliures de greixos saturats, així com fruita fresca, en bossa o en terrina, amanides en envàs individual, etc.

Dediquem una atenció especial al nostre servei de càtering als matins i migdies dels feiners (menjadors d’indústries, oficines, escoles i llar d’infants) oferint entrepans i menús elaborats amb productes de proximitat, ecològics i de temporada.

La nostra trajectòria garanteix i dóna prestigi i solvència al nostre servei de  Vending de begudes fredes i calentes, cafè per a empreses  i col·lectivitats, així com màquines expenedores de refrescs i fonts d’aigua amb el sistema d’osmosis inversa.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats del servei de vending a Barcelona, Marvi 93 li ofereix una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

Enviï’ns el següent formulari i contactarem amb vostè per ampliar-li la informació sobre el nostre servei de màquines de vending de snacks

D’acord amb la normativa vigent i aplicable en matèria en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARVI 93 SL amb CIF B60244332 i domicili social situat a JOAN TORRUELLA I Urpina 7 08758, CERVELLO (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MARVI 93 SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

MARVI 93 SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARVI 93 SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic INFO@MARVI93.COM.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: INFO@MARVI93.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

    Els camps marcats amb * son obligatoris


    0

    Comença a escriure i premeu Intro per buscar