Serveis de vending

Begudes fredes i aigua

L’àmplia gamma de productes de begudes fredes i calentes de Marvi 93, ens ha permès ser una de les empreses capdavanteres en vending de begudes, tant en ampolles com en llaunes.

Oferim flexibilitat en l’elecció de les begudes i una variada diversitat de model de màquines expenedores, ideals per ajustar-nos a les necessitats i  el consum de cada client.

Treballem amb marques capdavanteres al mercat. Aigües, refrescs, begudes isotòniques, sucs, batuts, etc., forma part de les possibilitats de selecció de subministraments de les nostres màquines de begudes. La reposició diària ens permet modificar els productes en el cas que canviessin els gustos dels nostres clients.

El nostre servei tècnic és propi donant-nos  una major flexibilitat , rapidessa i fiabilitat  alhora d’ instal.lar, modificar o resoldre una incidència

Tot això, sempre complementat  la possibilitat d’ampliar el servei de vending de cafè, infusions, etc., amb productes de snacks o font d’aigua osmotitzada.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats del servei de vending a Barcelona, Marvi 93 li ofereix una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar