Serveis de vending

Begudes fredes i aigua

L’àmplia gamma de productes de begudes fredes i calentes de Marvi 93, ens ha permès ser una de les empreses capdavanteres en vending de begudes, tant en ampolles com en llaunes.

Oferim flexibilitat en l’elecció de les begudes i una variada diversitat de model de màquines expenedores, ideals per ajustar-nos a les necessitats i  el consum de cada client.

Treballem amb marques capdavanteres al mercat. Aigües, refrescs, begudes isotòniques, sucs, batuts, etc., forma part de les possibilitats de selecció de subministraments de les nostres màquines de begudes. La reposició diària ens permet modificar els productes en el cas que canviessin els gustos dels nostres clients.

El nostre servei tècnic és propi donant-nos  una major flexibilitat , rapidessa i fiabilitat  alhora d’ instal.lar, modificar o resoldre una incidència

Tot això, sempre complementat  la possibilitat d’ampliar el servei de vending de cafè, infusions, etc., amb productes de snacks o font d’aigua osmotitzada.

Si està cercant una empresa que cobreixi les seves necessitats del servei de vending a Barcelona, Marvi 93 li ofereix una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè, o si ho prefereix, ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

Enviï’ns el següent formulari i contactarem amb vostè per ampliar-li la informació sobre el nostre servei de màquines de vending de begudes fredes

D’acord amb la normativa vigent i aplicable en matèria en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARVI 93 SL amb CIF B60244332 i domicili social situat a JOAN TORRUELLA I Urpina 7 08758, CERVELLO (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MARVI 93 SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

MARVI 93 SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARVI 93 SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic INFO@MARVI93.COM.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: INFO@MARVI93.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

    Els camps marcats amb * son obligatoris


    0

    Comença a escriure i premeu Intro per buscar