Serveis de càtering

Menjar per empreses a domicili

En Marvi 93 tenim un servei de menjar a domicili per a empreses amb una àmplia gamma de productes (entrepans, amanides, fruites, postres, begudes, etc.) També oferim servei de servei d’àpats per a esdeveniments puntuals per als nostres clients (empreses, oficines, escoles i colectivitats).

També disposem de gran varietat d’entrepans freds (pernil i xoriço ibèric, formatge, tonyina, vegetal, botifarra, etc.) i calentes (truita patates, frankfurt, vienès, hamburguesa, bacon, mallorquí, llom, salsitxes, etc.) amb diferents varietats de pa (xapata i sandvitx) per a esmorzars a domicili per a empreses.

El nostre servei integral de menjar per a empreses a domicili ens permet assegurar una qualitat en els productes, fiabilitat en l’elaboració (APPCC) i una atenció al client de primer nivell a més de disposar d’una flota de vehicles isoterms condicionats per a transportar els nostres productes amb la màxima garantia d’higiene i de continuïtat en la cadena de fred.

Si està buscant una empresa de menjar a domicili per a empreses, a Marvi 93 li oferim una solució integral. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè. També ens pot trucar  al telèfon 93 683 32 32 i li atendrem personalment.

NECESSITA MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

Enviï’ns el següent formulari i contactarem amb vostè per ampliar-li la informació sobre el nostre servei de càtering d’esmorzars i dinars

D’acord amb la normativa vigent i aplicable en matèria en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARVI 93 SL amb CIF B60244332 i domicili social situat a JOAN TORRUELLA I Urpina 7 08758, CERVELLO (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, MARVI 93 SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

MARVI 93 SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARVI 93 SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic INFO@MARVI93.COM.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: INFO@MARVI93.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

    Els camps marcats amb * son obligatoris


    0

    Comença a escriure i premeu Intro per buscar