Avançant cap a l’empresa del futur

PAU: Com ha anat per la fira? Pensava que ens trobaríem.

ISRAEL: He tingut un assumpte urgent i no m’ha sigut possible visitar-la enguany però fes-me cinc cèntims, si us plau.

Els dos  companys de professió petant  la xerrada de totes les novetats i projectes envestats del sector, tot prenent un refresc.

PAU: Mira que són útils les màquines automàtiques…quan temps fa que venim a la fira, un munt d’anys oi? No ens hauríem pensat mai que podríem estar petant la xerrada en mig d’un hall  tenint a l’abast aquesta comoditat impagable.

ISRAEL: És veritat, no havia parat mai atenció… però realment tenen molts avantatges

PAU: Si, un cafè, un refresc, una aigua o un pica-pica de la màxima qualitat, tot a un preu econòmic. El millor de tot és la discreció que proporcionen…. Aquesta no se n’anirà de la llengua… quan vegi al cap o potser al Josep de comptabilitat que sempre vol explicacions de tot!!!

ISRAEL: A més, les màquines automàtiques donen serveis a tota hora, en llocs a on no hi ha  res, són molt funcionals. Tenim molta sort a l’empresa de tenir-ne amb tota una gamma de productes ecològics de quilòmetre 0 i de producció pròpia. Ens estalvia temps, diners i  ens dóna garantia de consum contrastada. Vosaltres Pau teniu  a l’empresa, oi?.

PAU: Si, si… clar!

A Marvi 93 no entenem l’empresa moderna sense aquest servei. Amb aquests aparells tímids, discrets i molt, molt servicials, anomenats MÀQUINES AUTOMÀTIQUES!  TOT SÓN AVANTATGES… ESTIMA-LES.

 

Marvi 93

Cervelló, 25 de maig de 2017

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar