Ding-dong! Ja ho tenim aquí!

No ens hem adonat i ja hi tornem a ser. Aterrem en aquells dies de l’any en els que tot són preguntes indirectes o suggeriments de qui  tenim més a prop amb l’objectiu d’alleugerir  l’esforç de la tria d’aquell detall o aquella joguina amb la qual volem sorprendre i per res del món voldríem fallar.

Volem encertar de ple i sentir  la sensació impagable d’una exclamació, un somriure o la mirada de sorpresa d’un infant. Totes aquestes sensacions es traslladen en l’ amic invisible a la feina, la música i els llums enlluernadors  les  fantàstiques fires nadalenques, Santa Llúcia com essència  dels carrers que envolten  la catedral, el nas llarg, llarg, llarg d’aquell Pare Noel de la cantonada, les botigues lluint esplèndids torrons i xocolates…

És el moment de fer una pausa, tancar els ulls i desitjar el millor per l’any vinent…i per l’altre…i per l’altre. Compartir-ho amb familiars, coneguts, companys de feina o de facultat i ser generosos amb els que no poden gaudir de les més bàsiques necessitats. Solidaritat amb la Marató i el Banc d’Aliments. És el moment d’aplegar als companys de feina fins i tot aquells que pel dia a dia no tenim tanta relació i aprofitar per a fer lligams tot fent  el pica-pica, el sopar o el dinar de Nadal.

Marvi 93 us ofereix per aquestes ocasions el nostre servei de càtering per celebrar les festes amb tots l’equip humà de la vostra empresa. Ens agradaria compartir aquests moments, ser un més a la vostra taula i brindar pel futur, tot cantant: ding-dong-dang!!!!

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 8 de novembre de 2016

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar