El nostre servei de transports

A Marvi 93 volem oferir-vos els productes  en optimes condicions. En el cas dels productes snacks  són els que requereixen més cura en el seu transport per ser els més delicats de tots els que servim (entrepans recent fets, xocolata, sucs naturals, amanides, productes flonjos i molt tous, etc).

 La diferència entre que aquests productes arribin perfectes o no, ens ho marca el sistema de transport. La cura de no apilar els productes, de portar-los en espais adaptats i amb temperatures adequades juntament amb el control de les furgonetes en el moment de la carga i l’espai on fan el descans entre servei i servei són factors que marquen la diferència.

 Mai han d’estar les furgonetes de vending aparcades en espais oberts on les diferències de temperatura i la llum solar  poden produir carències o alterar les càrregues, i molt especialment si estan plenes d’aliment, aigua o llaunes.  

 Per nosaltres, el servei de transport tenint en compte tots aquests factors és una prioritat. Si seguim el procés amb exactitud de la norma de la traçabilitat hem d’ incidir especialment en la manera de fer arribar aquest aliment a les nostres màquines i en definitiva als nostres clients.

 Sabem que la nostra cura és la vostra tranquil·litat i la confiança en la nostra gestió,  un repte constant!

 

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 14 juliol 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar