El suc de taronja de veritat

A Marvi 93 moltes vegades pensem perquè no es pot gaudir, en una màquina de vending, d’un autèntic “suc de taronja natural”.

La nostra amplia gama de begudes fredes incorpora una extensa varietat de productes, tots de primeres marques que cobreix tots els gustos dels nostres clients, però ens faltava trobar un suc de taronja de veritat, fresc, natural, “fet com a casa” i l’hem trobat.

El suc de taronja 100 % natural, acabat de ser espremut amb vitamines i antioxidants vius, sense conservants ni colorants afegits. Amb sucre d’origen natural, en fred i amb la quantitat idònia pel consum, 250 ml. Un producte natural i que la seva textura, sabor i color varien en funció de l’època de recollida de les taronges.

Ja el tenim per distribuir-lo i incorporar-lo a les nostres màquines de vending com un servei exclusiu i que beneficiarà a la salut dels nostres clients.

Sempre aposten per un servei de vending de qualitat, incorporant productes i processos innovadors que permeten que els nostres clients puguin gaudir de les últimes novetats.

Si esteu interessats en incorporar el nostre suc de taronja natural, estarem encantats de servir-lo.

Cervelló, 10 de desembre de 2014

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar