Els nostres menús d’empresa

Al món empresarial, un dels aspectes més importants a considerar és l’alimentació dels treballadors durant la jornada laboral. Per això, cada vegada és més habitual trobar serveis de càtering que ofereixen diferents tipus de menús per a empreses.

L’elecció d’un bon menú per a l’empresa pot contribuir a millorar la productivitat dels treballadors, ja que una alimentació saludable i equilibrada afavoreix el seu benestar físic i mental, el que es tradueix en un millor rendiment laboral. A més, un bon menjar pot ser una forma de motivar i fidelitzar als treballadors, el que resulta beneficiós per a l’empresa.

A Marvi 93 tenim diferents tipus de menús que es poden adaptar a les necessitats de cada empresa, des de menús equilibrats nutricionalment a amanides, entrepans o burguers i bàgels. A continuació, es detallen algunes de les opcions més habituals:

  • Menú Empreses: És l’opció més triada per a les nostres empreses, ja que ofereix un menú complet que inclou primer plat, segon plat i postres, amb diverses opcions per a triar. A més, sol ser una opció econòmica i pràctica per als treballadors.
  • Mig Menú Empreses: Nosaltres oferim per a les persones que necessiten una dieta més lleugera, la possibilitat de menjar un primer plat i unes postres.
  • Amanies Prèmium: Menú a on s’inclou una amanida i uns postres. Gran selecció d’amanides a escollir cada dia que fan la delícia de qualsevol paladar. Aquest tipus de menú és ideal per les persones que segueixen una dieta vegetariana o vegana o que busquin cuidar la seva salut i benestar.
  • Entrepans: Gran selecció d’entrepans tant freds com calents, amb productes d’alta qualitat i sempre elaborats amb un pa fresc i cruixent.
  • Menú Burguer o Bàgel: Opció ideal per un menjar fastfood. Una hamburguesa o un bàgel acompanyat de patates fregides i postres. Un àpat apetitós i molt nutritiu. Per donar-se un capritx un dia!

En tots els nostres menús indiquem els al·lèrgens que porten perquè els nostres clients tinguin informació detallada de qualsevol intolerància que puguin tenir.

En definitiva, triar un bon menú per a l’empresa és fonamental per garantir la salut i el benestar dels treballadors, el que es tradueix en una major productivitat i un millor ambient laboral. A més, triar un servei de càtering de qualitat pot ser una forma de motivar i fidelitzar als treballadors, el que és beneficiós per a l’empresa en el llarg termini.

Marvi 93
Cervelló, 21 març 2023

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar