Els nous entrepans

A Marvi 93 un dels productes estrella més demandats que tenim a la nostra distribució de vending són els entrepans. Dins la constant innovació que fem a la nostra empresa, està la dedicada a millorar els productes calents que incorporen pa i que en la majoria dels casos requereixen una elaboració i conservació molt acurada.

Ara era el moment d’afegir a l’extensa varietat de productes dos entrepans nous:

– Llom i formatge
– Hamburguesa amb formatge i ou dur

Amb aquestes dues novetats, millorem la gamma d’entrepans calents amb la combinació de llom i formatge i de l’hamburguesa amb formatge i ou dur, perfecte unió de productes per gaudir dels sabors tradicionals a qualsevol hora del dia.

Sempre amb productes de primera qualitat, elaboració amb cura i en ambdós casos amb pa tradicional que té la costra dura i consistent i la molla tova, anomenat “rodó”, amb una textura i un sabor idoni per la seva consumició.

Ja els tenim per distribuir-los i incorporar-los a les nostres màquines de vending com un servei exclusiu i que beneficiarà a elevar la varietat dels nostres productes calents.

Sempre aposten per un servei d’alta qualitat, incorporant productes i processos innovadors que permeten que els nostres clients puguin gaudir de les últimes novetats.

Si esteu interessats a incorporar els nostres nous entrepans, estarem encantats de servir-los.

Cervelló, 8 de gener de 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar