Fruita, hidratació i plaer

La fruita és possiblement un dels aliments més vistosos per l’àmplia diversitat de colors i formes. Al mateix temps ens proporciona una quantitat de nutrients i substàncies naturals molt important per a la nostra salut.

Aquest aliment sobreviu a les inclemències del temps  gràcies a les substàncies protectores i antioxidants naturals que contenen. Són aquestes components els que ens protegeixen a nosaltres quan les consumim.

Tenen com a propietat que hidrata ràpidament el nostre organisme, ajuda al funcionament de l’aparell digestiu, no aporta greixos i és un aliment imprescindible per la nostra pell, ja que  la reforça i té infinitat de nutrients. La vitamina que més trobem a les fruites és la vitamina C.

Cada 100 g. de fruita que mengem en consumim 80/90 g. d’aigua. Per tant, menjar fruita és equivalent a beure aigua. Els especialistes recomanen consumir 3-4 peces de fruita al dia per beneficiar al nostre cos de la ingesta adequada i necessària de vitamina C.

A Marvi 93 som conscients  d’aquesta necessitat i hem introduït aquest producte a les màquines de snacks per oferir productes saludables als nostres clients, a preus molt saludables.

Això ha estat possible  gràcies a la col·laboració, l’entesa i l’esforç nostre i de l’empresa Frutili,  aportant cada una el millor de la seva experiència en cada sector. Fem  fusió entre la millor fruita (del productor a la boca) i rigorós tractament i logística per aconseguir un excel·lent producte al millor preu.

Detallem a les nostres màquines les vitamines i aportació de fibra per cada 100 g. de cada una de les varietats de  fruites de les quals disposareu. La fruita és directe del productor als consumidors, el que es nomena quilòmetre 0.

Els  envasos  que trobareu contenen com a mínim 2 peces de fruita i el cost és només 1 euro!

Color, plaer, sabor i vida, ja no tens excusa, menja fruita!

 

Marina Diaz

Marvi 93

Cervelló, 15 de març de 2016

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar