Hores baixes… entrepans nous!

Dues companyes de feina que fa vuit mesos que estan fent teletreball es retroben a les oficines:

VERÒNICA:  Calmat, calmat (deia amb ansietat) no passa res, mastega amb tranquil·litat, ja sé que fa molts mesos que no gaudim d’un àpat com aquest, però Marvi ja saps… bé, si pots recordar-ho.

JÚLIA: Si, si, perquè sembla que fa mil anys que no menjàvem a la feina plegades. Ufff!, hem perdut el costum i a més ara, tot és diferent, el càtering està individualitzat… per allò de no compartir.

VERÒNICA: Sí, però l’essència segueix sent la mateixa. Bon embotit, uns panets increïbles,    amanides i fruites naturals i una bona presentació sense descuidar els detalls que tenen amb les xuxes i xocolates.

JÚLIA: Aquests de Marvi donen confiança!

VERÒNICA: Si, quan els necessites sempre els trobes. Donen servei de vending i càtering fins i tot en hores baixes i moments tan complicats com els que vivim i segueixen  apostant per productes nous. Has vist Júlia els nous entrepans que estan oferint a les màquines vending a un preu impressionant?

JÚLIA: Doncs ara mateix vaig a la màquina i si encara hi ha, en reservo un per a esmorzar. En hores baixes raó de més per seguir treballant amb empreses sòlides i pròximes, que al cap i a la fi són les que ens donen suport, servei  i seguretat. I amb el menjar no podem jugar. Hem d’anar a l’excel ·lència.

HEM D’ANAR A MARVI93… PROVA ELS ENTREPANS PENSATS PER A TU.

Marvi 93
Cervelló, 19 gener 2021

 

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar