La distribució i control dels EPIs a l’empresa

A l’empresa responsable, moderna i actual, la seguretat a la feina és un factor imprescindible i a Marvi 93 som conscients d’això i per aquest motiu volem donar-vos informació dels equips de protecció individual (EPIs).

S’entén per EPI qualsevol dispositiu que porta una persona amb l’objectiu de protegir-se envers un risc que pugui patir desenvolupant la seva feina al lloc de treball. Aquests dispositius van des de guants, bates, calçat, pantalons, samarretes fins qualsevol producte que s’hagi d’utilitzar per a un període determinat.

Els empresaris tenen l’obligació de facilitar els EPIs i a més garantir la correcta utilització d’ells, d’acord a l’article 7 del Real Decret 773/1997. Complir la normativa suposa per a les empreses moltes hores de dedicació, control i un gran cost econòmic.

Marvi 93 és conscient d’aquest esforç i oferim als nostres clients la possibilitat de fer aquesta distribució i control d’EPIs de forma còmoda, ràpida, eficient, minimitzant el  temps de gestió i reduint el cost econòmic. Ho fem possible amb la distribució d’aquests productes mitjançant les nostres màquines automàtiques de vending. Complementat amb un programa informàtic que facilitem als nostres clients de forma totalment gratuïta i que permet definir amb exactitud el tipus d’EPIs, així com la quantitat per dia, secció o seguiment per cada treballador.

Si tens necessitat d’aquest nou servei, posa’t en contacte amb nosaltres o truca’ns al telèfon 936833232.

Ens agrada col·laborar amb vosaltres.

 

Marina Diaz

Marvi 93

Cervelló, 23 de novembre de 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar