La nostra aportació a la conciliació familiar

Cada dia es té més consciència de la necessitat de conciliar la vida laboral amb la familiar, encara que per exemple a hores d’ara, és complicat compartir estones amb els nostres fills. Les famílies monoparentals van guanyant terreny… el dia a dia, les reunions a les escoles, visites als metges, etc., esdevé una tasca a vegades que requereix una planificació  freqüentment força complicada.

Afortunadament les empreses cada dia estan més conscienciades i intenten ajustar els horaris  per facilitar al seu equip de col·laboradors  aquestes tasques.

Una  manera efectiva és comprimir l’horari del migdia per acabar la jornada una hora abans, a l’estil britànic i per això, es fan necessari tenir a l’empresa un menjador ben equipat i espaiós i contractar una empresa de càtering  que proposi menús molt econòmics i saludables, que faciliti la compra i  el pagament de manera senzilla i ràpida , dinàmica  i imaginativa a l’hora de canviar i innovar els plats dels menús. Tot això, afegint que el servei de càtering tingui la capacitat per gestionar totes les necessitats dels treballadors de  l’empresa, vinculant les màquines de vending amb el menú diari, incorporant per exemple els moderns sistemes de pagament que en l’actualitat faciliten les noves tecnologies.

Marvi 93 està en aquesta línia i sempre pensem i desenvolupem sistemes àgils per facilitar  la tasca imprescindible per la conciliació entre la vida laboral i familiar.

Que tingueu una feliç tornada a la feina!

Marvi 93

Cervelló, 3 de setembre de 2018

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar