La primavera: Lleugera i enriquidora… per enamorar-se

Ametllers, cirerers florits… esclat de colors i sobretot d’olors. Són les olors que em confirmen que ja tenim la primavera aquí. Un dels jocs preferits de la meva infantesa era tancar els ulls i veure i sentir tot agafant una glopada d’aire, introduint-lo a poc a poc pel cos i gaudir de les  olors; cridaneres, perfumades, conegudes, divertides, de terra mullada, de pa calent, de mar, de quietud… en definitiva, de pau.

Si no ho heu fet  mai, us ho recomano: és una gran experiència.

Són les olors, la sensació que ens transporten a moments i èpoques irrepetibles i ens fan  conèixer a les persones… Quantes vegades hem acostat a la cara una peça de roba o qualsevol objecte que hagi estat en contacte amb un ésser estimat, amb l’objectiu de sentir-lo més a prop de nosaltres en moments tristos o a moments molt especials o íntims?, o hem preparat un menjar concret pensant en una persona especial? Doncs la primavera és la mare que ens acompanya pel món de les vivències sensitives i ens ajuda a construir els nostres records.

Tanmateix és el moment d’introduir productes més lleugers a la nostra dieta. S’aconsella prendre més verdures crues, gaspatxos, sucs, cremes fredes… i en definitiva tot el que refresqui el nostre cos i desperti el nostre cor.

Perquè a Marvi 93 volem formar part dels vostres records i sensacions us oferim  productes de proximitat elaborats a les nostres instal·lacions, pensats i fets per vosaltres.

Compartiu les  amanides, els sucs, els entrepans vegetals i molt més que trobareu a les nostres màquines Vending. Ara també disposem de Servei de Càtering personalitzat, així com la nostra botiga per gaudir dels nostres menús i entrepans portats a la teva empresa.

Marvi 93

Cervelló 4 d’abril de 2018

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar