La xocolata

La llavor del cacau és la base per l’elaboració de la xocolata. Els seus orígens es situen a les terres tropicals de l’Amèrica del sud. A partir dels seus derivats i barrejats amb sucre, s’obtenen els diferents tipus d’aquest dolç menjar. El cacau s’ha catalogat des de la seva existència  com un aliment curatiu o afrodisíac. La xocolata compte 600 substàncies químiques, cosa que dificulta poder classificar amb exactitud la seva composició.

Per als amants de la xocolata el seu sabor és el més proper a l’èxtasi.

Els científics han demostrat que la xocolata té substàncies que milloren l’estat d’ànim amb propietats antidepressives i estudis realitzats per la universitat de Harvard, als Estats Units, demostren que igual que el vi, conté amb  fenols antioxidants que protegeixen a l’organisme de malalties cardiovasculars.

Una ració de 20 grams de xocolata conté 106 kilocalories, les mateixes que un plàtan.

A les nostres màquines de vending tindràs l’oportunitat de gaudir aquest exquisit  producte que a més de ser una explosió de plaer ens dóna empenta per afrontar el dia  amb la seguretat de guaitar el nostre cor. La podeu trobar en formats diferents.

Per a consumir-la en got, a la nostra màquina de cafè, sola o combinada amb altres begudes.

En barra, cruixent, amb llet, negra, farcida amb fruits secs, pastissets coberts, farcits,  amb galetes i també farcides amb llet, pura i blanca, a la nostra màquina de snacks.

Marvi 93 desitja poder compartir cada dia uns moments xoco-dolços amb vosaltres.

 

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 5 d’octubre de 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar