L’efecte estiu

Els  estressants dies d’hivern, la feina, el gimnàs, els extraescolars dels nens, la rutina de la llar, les sortides de cap de setmana, les confidències de les amigues… és gratificant, però també molt i molt estressant…

Uff!! És un plaer pensar en “no pensar en res… res de res!“ això és el que faré aquest estiu… Això faré a  les vacances!

Bé, no sé què passa que sempre penso el mateix, no sé per què nassos no aconsegueixo veure realitzat el meu somni… demano tant? Jo ho veia molt  simple!

Vull posar la ment en blanc i desconnectar del tot, les vacances les vull per relaxar-me… només uns dies a l’any! Aquest any anàvem pel bon camí: Hem llogat una caseta a la bora del mar en una caleta  de sorra blanca i fina del delta de l’Ebre… tanques els ulls i sents el xiuxiueig de l’aigua i el cant  de les aus… LA PAU EN ESTAT PUR.

Però, què passa? Sona el mòbil (no sé per què no el tenia apagat), ostres, ara qui serà? No… no… amb el bé que estava… no… no… si us plau, què faig? Contesto? No… no… no contesto! Uffff és de la feina… just s’ha trencat tot l’encanteri…

És el meu cap, disculpant-se una i mil vegades, em demana que vagi demà per resoldre un imponderable… no hi ha ningú més a la feina… i jo em pregunto: per què sempre em toca a mi? Que hi farem, no es pot ser imprescindible…

A fer punyetes l’efecte estiu… si, ja sé que només és un dia, però estava tan bé! L’única il·lusió que em queda és pensar en Marvi… en el seu servei, segur que trobaré fruita fresca i un bon refresc de taronja a la màquina per passar millor el dia… serem positius!

A Marvi 93 vetllem per la teva salut i estar a l’última per poder facilitar als nostres clients un servei fàcil, còmode i de qualitat. Us recordem que tenim a la disposició dels nostres clients els nostres serveis de vending, càtering i menús per a empreses.

Marvi 93

Cervelló, 3 de setembre de 2019

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar