Les alegries també es paguen

És cert!, portes en la cara la satisfacció del descontrol d’aquests dies de festes; canapès, pica-pica amb els amics, aquells mojitos carregats de sucre, el batibull dels horaris…tot això barrejat en la coctelera fa un còctel exquisit de quilets de més.

No ens adonem fins que aterrem de nou en la quotidianitat i pujant-nos damunt d’aquell aparell odiós amb aquells nombres grossos, cridaners, negres… negres acusadors que puja, puja i puja! Venja, a dalt. Primer lentament, a poc a poc, s’engega com si d’una carrera es tractés, pujant més i més i es passeja avanci i enrere, marejant-nos els ulls i finalment es para.

Uff! Són 4 o 5 quilos els que he pujat i això no s’acaba aquí. Segueix amb l’aigua que no contens, el greix que diu que has guanyat i el teu no saps per què et martiritza d’aquella manera… però si tu la tractes molt bé! La guardes en la funda, li treus amb afecte la pols perquè es trobi maca…per què em fas això?

ESTEM FATAL!

Realment estem prenent consciencia que hem de fer alguna cosa…això s’ha de solucionar perquè a més afrontem la recta del bon temps, en quatre dies topem amb l’operació bikini i el més important: la nostra salut.

PER AIXÒ MENYS RENEGAR I MÉS ACCIÓ. Només la dieta i l’exercici físic farà possible tornar al nostre pes ideal.

En Marvi 93 ens agradaria col·laborar posant el nostre gra de sorra i per això us oferim productes saludables com les amanides, la fruita, productes integrals i aigua…molta aigua. Podeu consultar els nostres productes de vending per començar a planejar la nova rutina saludable.

Ja veureu, estarem fantàstics i el més important: molt més saludables!

Marina Díaz
Marvi 93
Cervelló, 24 de gener de 2017

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar