L’hora dels productes de proximitat

Amb l’arribada de la primavera és gairebé obligat els canvis d’hàbits alimentaris. L’increment d’hores solars, necessitem una alimentació més lleugera  i amb ingredients  frescos i refrescants afavorim la nostra digestió.

Els nostres pagesos estan treballant el camp en moments tan difícils com els que estem vivint i ens fan arribar productes primaris i essencials. Reivindiquem-los!  Aplaudim també la seva gestió al mateix temps que valorem la tasca indiscutible dels nostres sanitaris i de totes les empreses essencials, que en aquests moments estan donant suport incondicional a tota la societat.

Fóra bo pensar una miqueta en ells, en aquells pagesos que treballen també amb dificultats per tenir la collita a punt per a nosaltres. Intentem consumir en el dia a dia i de manera continuada els seus productes de proximitat, d’origen proper, així com fer costat a totes les empreses que  de forma habitual col·laborem estretament amb tots ells.

A Marvi 93 ens hem definit des de la seva creació com el ”Vending de proximitat”. Hem fet del nostre eslògan, la nostra manera d’actuar, de potenciar des del primer dia els productes de proximitat, adquirint en orígens les mercaderies dels nostres pagesos.

És aquest el motiu pel qual hem elaborat unes amanides amb productes primaris i de proximitat, km.0 per tots vosaltres i com sempre a excel·lents preus perquè pugueu consumir   al mateix temps que “mossegueu” salut.

Us invitem a gaudir de la natura i dels productes que ens dóna la terra!

Marvi 93
Cervelló, 20 de maig de 2020

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar