L’objectivitat ens agrada

Que maca és l’objectivitat! Ens agraden les persones que valoren les coses sense prejudicis o sigui, què valoren objectivament només pel que són. Imagino que això ens passa a molts i a vosaltres probablement també.

Ens agrada que alguns dels nostres clients de càtering i també de vending, ens facin saber el boníssim que estava l’entrepà de truita de l’altre dia o el menú empreses a qui li posen  5 estrelles a la nostra fitxa de Google i ressalten la cura en la presentació i la immediatesa de la seva preparació. Aquesta qualitat és donada per la preparació dels nostres productes, a les  nostres instal·lacions a les cinc del matí amb tota la dedicació i estima de la nostra gent i que més tard distribuïm als nostres clients també mitjançant les nostres màquines de vending, deixant amb la boca oberta de sorpresa a centenars de persones.

A totes aquestes persones, clients de Marvi 93 i companys en el dia a dia del nostre recorregut professional, us donem les gràcies i us comuniquem  que això ens dona la força per continuar i seguint millorant.

Marvi 93
Cervelló, 17 novembre 2022

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar