Mai hauria imaginat l’inimaginable… arriben les noves amanides!

Mai hauria imaginat que suposaria una alegria desmesurada el fet d’aixecar-se amb el soroll emprenyador, irritable i repetitiu del xiulet del despertador a les 6:00 del matí.

Mai hauria imaginat que trobaria a faltar la rutina, al veí del pis del segon segona que sempre troba a l’escala i sempre li diu amb veu tremolosa i trompetera el mateix de manera repetitiva… “què, que has somiat  amb els angelets avui també? Frase que odia! i que amb tota certesa són les primeres paraules del dia que articula. Doncs mira després de tant de temps, ara  m’encanta! I pensa ella… mai no ho hauria imaginat.

Mai hauria imaginat que ploraria d’emoció en recordar les estones davant la màquina del cafè  xerrant amb els companys de feina de la sèrie de torn, del bé que ho va fer ahir al gimnàs o de la varietat i qualitat dels productes dels quals gaudim a la màquina de snacks.

Mai hauria imaginat que estaria pendent de les fotos del menú que rebia cada dia a l’ordinador o al mòbil per triar el que li vingués més de gust.

Mai hauria imaginat que la seva vida faria un tomb de 360 graus i que a hores d’ara després de més d’un any encara hi és… mai hagués imaginat l’inimaginable.

Mai hauria imaginat el meravellós que és la quotidianitat, la solidaritat amb els més vulnerables i simplement respirar i compartir alè amb els éssers del teu voltant.

Mai hauria imaginat l’inimaginable…

Ring… ring… ring… Ostres! la porta, que oportuns! i ara qui serà?… Ja m’han fotut a l’aire el final de la pel·lícula…i era de terror!!!

Hola, Manel… què tal? Què dius que t’aixeques de fer la migdiada?… i què… ”HAS SOMIAT AMB ELS ANGELETS AVUI TAMBÉ”… passa, passa, que compartirem una de les noves i excel·lents amanides que he portat de la feina i que han preparat a Marvi… t’anirà bé per aclarir-te la veu i també les idees… a veure si pots  explicar-me el final de la peli de terror que estava mirant a Netflix, però compte, el final ha de ser dels bons, sinó no te’l compro, que ja està bé de TERROR PER AVUI.

Només et queda tastar les nostres noves amanides que trobaràs al nostre menú empreses. Gaudiràs del plaer de la frescor i del contrast de sabors.

Marvi 93
Cervelló, 4 de maig de 2021

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar