Marvi 93 presents a l’esdeveniment de Gasol Foundation

Al 2013 els germans Gasol van iniciar un projecte per lluitar contra la obesitat infantil; Gasol Foundation. Des de llavors han centrat la seva energia i tots els seus recursos per  promoure que els nens adquireixin els coneixements, aptituds i els hàbits bàsics pel seu ple desenvolupament.

Quines són les accions concretes que es promulguen? La Foundation Gasol treballa per reduir l’obesitat infantil a través de la promoció de l’esport  i l’activitat física, una activitat saludable, un descans apropiat per l’edat dels nens i l’equilibri emocional.

La darrere setmana del mes de juny, la Fundation Gasol va fer una concentració en diferents  punts de Barcelona i a l’Hospitalet. Marvi 93 va ser  el càtering seleccionat per a aquest esdeveniment. Després d’un rigorós anàlisis i seguiment del menú, els tècnics de la fundació van donar llum verda, especificant que va ser el menú més equilibrat i ecològic de tots els que es van presentar.

Durant els 5 dies de la trobada es van servir tots els menús amb plats, gots, coberts  i tovallons totalment ecològics (porcellana, vidre, metàl·lics i paper).

Així, Marvi 93 i la Gasol Foundation fan una aposta real i capdavantera pel medi ambient, tenint cura dels infants i del seu entorn.

Marvi 93
Cervelló 17 de juliol de 2019

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar