El meu primer dia a la feina

Roc.. roc.. cruucccccu… roc… roc

Maria: Quina simfonia està fent el meu estómac, uf! Ho sento Carmen, no el controlo… no era la meva intenció, no sé què pensaràs en el meu primer dia a la feina, quina vergonya!

Carmen: Que dius dona, no passa res! Si, millor dit…això passa per ser tan selectiva a  l’hora de menjar; segur que tries tant que al final no menges res, i clar, el cos és manifesta. Mira, farem una cosa, avui al·lucinaràs. Et convido a dinar. Menjarem sa, equilibrat, lleuger i de confiança: anirem a la màquina de snacks.

Maria: Que dius dona!! Què dius… a la màquina de snacks??

Carme: Si, està clar que potser  a les altres empreses a on treballaves no teníeu el nostre servei de vending Marvi 93. Ells ens proporcionen productes acabats de fer, elaborats amb primeres marques i boníssims. Triarem un bon àpat a un preu que està molt bé! Ja em diràs … ja em diràs quan acabem. Farem… em dius si et be de gust….una amanida, potser verda que és més  lleugera i molt acolorida, perquè fixat, també tenen de pasta, de salmó, de formatge de cabra…i les vegetals avui són de formatge, però altres dies porten gall dindi, pernil dolç i també  proteïna de procedència vegetal!

Maria: Doncs farem…. amanida vegetal amb formatge.

Carmen: Després un bon entrepà portat fa una estoneta. Avui tenim per triar…xapates de pernil ibèric, entrepà vegetal de tonyina, entrepà rodó d’hamburguesa amb formatge i quètxup, entrepà  de llonganissa sucat amb tomàquet i oli verge d’oliva. Tu que prefereixes? Jo agafaré el d’hamburguesa.

Maria: No sé què em recomanes, ja que tu coneixes.

Carmen: Doncs mira, el vegetal de tonyina crec que t’agradarà.

Maria: D’acord.

Carmen: I de postres podem agafar fruita. Tenim dues peces variades per només un euro. O potser un iogurt.. natural, desnatat, de sabors.. Danone o Pascual… Bé,  vaig a fer la compra. Recorda que et convido, però no t’acostumis!! Això és de benvinguda, pel teu primer dia de feina. Demà potser m’ho cobro (jajajaja).

Maria: Mol bé Carmen, molt bé!

Comanda de:

  • 2 amanides verdes de formatge
  • 1 entrepà vegetal de tonyina
  • 1 entrepà rodó d’hamburguesa i formatge
  • 2 peces de fruita
  • 1 iogurt desnatat Danone
  • 2 cafès (un amb llet i l’altre tallat)

 Total: 8,70 €. Això per només 4,35 € per persona! Quin preu, tot un menú: primer, segon, postres i  cafè… fantàstic!!!

A Marvi 93 volem oferir-vos salut, energia, comoditat i molt sabor. Perquè gaudiu dels nostres menús a bon preu i amb garantia.

Bon profit!

Marina Díaz
Marvi 93
Cervelló, 23 de febrer de 2017

 

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar