Mireu com fem els entrepans

Es tendeix a pensar que un entrepà és dels menjars més senzills que existeixen. La veritat és que fer un bon entrepà també té el seu encant, n’hi ha des del més senzill als més elaborats i el millor de tot és que hi ha per a tots els gustos.

I què podem dir sobre els nostres entrepans? Cruixents per fora, tendres i esponjosos per dins. Amb diversitat de formes, tant llargs com rodons: així són els nostres panets!

Els presentem amb l’embolcall adequat per un producte de primeríssima qualitat i això ens ho avalen firmes del nivell de Campofrio, Navidul, Calvo, Kraft, Grupo Arias, etc.

Tot això dona forma i gust a un àpat lleuger i complet. Els entrepans els combinem amb tomàquets de penjar directament portats de l’horta i un bon rajolí d’oli verge. Pels més agosarats també els tenim sucats amb diferent tipus de salses i amb varietat de vegetals tals com els tomàquets “cherry”, canonges, ruca, iceberg, espinac, endívia, entre altres.

T’agradin com t’agradin, a Marvi 93 tenim un entrepà preparat per a tu! Mira el nostre vídeo que hem preparat i gaudeix-los a les nostres màquines de vending.

 

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 20 de setembre de 2016

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar