El nostre servei de càtering

MARIA:  Marc, posa’t a Google i mira si us plau què podem dinar demà a la feina, perquè tu no tens ganes de posar-te a cuinar aquesta tarda … oi?

MARC: No, no, recorda que hem quedat amb el Jaume i la Clàudia per prendre uns xupitos a casa seva i tornarem amb el temps just… a més,  ja saps que és magnifica la relació qualitat-preu  i  el servei que ens donen a la feina  amb el càtering que han contractat.

MARIA: Sí, ja sé! Parles de Marvi veritat? Doncs connecta’t  a la seva pàgina a veure  amb què ens sorprenen per demà. Pots anar-me diens  els primers… els segons i quins són els postres que podem triar, perquè el preu sempre és fix i a més no hem de pensar ni tan sols en els coberts, ni en el tovalló, tot està inclòs per 4,95 + IVA i portat fins al nostre menjador amb cost de lliurament “zero”.

MARC: Ja vaig, ja vaig! Atenta!

Primers:  Amanida grega o farcellets d’albergínia farcits de brandada de bacallà.

Segons: Pollastre a la planxa amb patates fregides o lluç al forn amb verduretes.

Postres: Iogurts de 5 sabors diferents, fruita de diversos  tipus, flam o natilles

MARIA: És increïble, que puguin oferir aquests menús tan complets i equilibrats per tan sols aquest preu … 4,95 més IVA.

MARC: Saps què? Els hi comentarem ara… vull dir, a la tarda al Jaume i a la Clàudia perquè ho sol·licitin per dinar a les seves empreses… Ostres Maria! També fan esmorzars molt currats…i a preus fantàstics!  És que ho estan petant amb el càtering… bé en la gestió de vending també…

ÉS QUE TENEN MÉS DE 25 ANYS D’EXPERIÈNCIA… I AIXÒ VAL MOLT… MOLT.. MOLT

Marvi 93 aposta per la cuina natural, amb productes de proximitat i fet per professionals  amb els temps i pautes de sempre, de manera tradicional incorporant la tecnologia i coneixements innovadors.

FES-NOS CONFIANÇA!

 

Marvi 93

Cervelló 28 febrer 2018

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar