Nou dispensador Granini

Des de l’any 1993 i fins al moment, un dels nostres objectius ha estat donar als nostres clients el millor servei al costat de la millor qualitat dels nostre producte i això és una cosa que ens distingeix a Marvi 93.

Els nostres productes de vending són de marques líders en el mercat. Aigües, sucs, batuts, refrescos, etc., forma part de les opcions de selecció de subministraments de les nostres màquines de begudes. Però ara fem un pas més.

Volem oferir-vos l’última novetat que ens porta Granini, que compta sempre amb les millors matèries primeres i també amb idees i tecnologia per obtenir el màxim benefici d’elles.

Es tracta d’una màquina que et proporcionarà 200 ml de felicitat, alegria, optimisme i bon rotllo. Un nou dispensador perquè gaudeixis d’un moment de plaer a qualsevol hora. Granini troba amb naturalitat un lloc en la teva empresa i et permet oferir el màxim gust de la fruita en el seu punt exacte de maduració.

El sabor de taronja és absolutament irresistible, el de pinya exòtica i exuberant, procedents d’on les fruites s’han cultivat amb cura en terres molt fèrtils durant generacions. Aquest és l’origen de les seves notes delicades que evoquen al més pur gust de fruita fresca.

A més, cal destacar els esforços en l’àmbit ecològic que Granini realitza i que la nostra empresa dóna suport i promou. Suscitem la sostenibilitat en l’àmbit social, ens adscrivim a un codi de conducta estrictament ètic que inclou una completa relació de normes ben definides de l’àmbit del comportament social, les condicions laborals, el comerç just i la sostenibilitat.

Si vols gaudir de la màxima intensitat del sabor que proporciona Granini, a Marvi 93 és possible. Accedeixi al nostre formulari i ens posarem en contacte, o si ho prefereixes ens pots trucar al telèfon 936833232 i t’atendrem personalment.

 

Marina Díaz, Marvi 93

Cervelló, 9 de març de 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar