Nova etapa Marvi 93

Iniciem en aquests dies una nova etapa i que a partir d’ara serà molt important en la nostra empresa. És la que farà referència a la decidida aposta per la presència dins del món d’internet.

Teníem una pàgina web que servia d’aparador i recollia informació de la nostra empresa, dedicada al servei de vending, amb una àmplia gamma de productes i amb un equip de professionals especialitzats en tot el que fa referència al vending des de l’any 1993 amb el nostre valor afegit d’oferir un servei de proximitat ràpid i amb un assortiment de productes de qualitat.

Ara era el moment de fer un pas endavant i de renovar la nostra pàgina web incorporant nous “aires” i presència en xarxes socials com Facebook, Twitter, Youtube o Google +,  a més d’un apartat de Novetats que servirà per fer difusió de les nostres novetats, suggeriments i en general per donar a conèixer la nostra activitat i que serà uns dels vincles de comunicació amb els nostres clients.

Desitgem que tots aquests canvis siguin per millorar la nostra relació amb les persones i empreses que al llarg dels anys ens han confiat el servei de vending i que a partir d’ara també ho facin d’una manera més intensa, amb tota la informació que publicarem en els nostres mitjans online.

Esperem també de la vostra participació!

Cervelló, 24 de novembre de 2014

 

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar