Noves receptes gurmet productes proximitat

Dijous a les 8:30 h de la tarda. Sona un parell de vegades el mòbil. És un missatge.

Marta: Ara no puc agafar-lo, estic ocupada!

Carmen: Vaaaale, ja t’ho miro jo! Ja saps que estem esperant l’oferta del peix de llotja i els preus per a fer la compra. Si volem triar el millor, hem d’estar molt pendents i reaccionar ràpidament.

Marta: D’acord… a veure què tenim avui…

Carmen: Mira, només hi ha una caixa de palangre de Burela… i també hi ha salmó noruec, orada, llobarro, calamar de platja… Ah! Per cert, no hi ha res de lluç volanta…

Marta: Fes tu mateixa la comanda, haurem de fer-ho madurar per obtenir el millor producte… Això si, demà a les cinc del matí ja el tindrem a Marvi.

El secret de la cuina té un segell: la qualitat dels productes que utilitzem per elaborar els plats. A més de la qualitat dels productes tenim professionals que tenen la capacitat de sorprendre i innovar. És molt important la implicació diària perquè això sigui possible.

A Marvi 93 treballem les matèries primeres directes dels productors i amb excel·lència de proximitat, per això ampliem la nostra oferta amb noves receptes gurmets: en entrants, plats principals de peix, carns i aus, marcant amb rellevància les postres i tot això sempre a preus molt equilibrats i assequibles.

Esteu molt atents, en pocs dies ja estaran disponibles.

Connecta’t a la nostra web, aprofita les nostres ofertes i prova els nostres nous plats!

Cervelló, 22 de gener de 2019

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar