Pa amb tomàquet

El pa amb tomàquet és un dels menjars més preuats del nostre país. No fa diferències entre classes socials, sempre és benvingut i és un dels plats culinaris  que més enyorem quan sortim de Catalunya.

Al voltant del pa amb tomàquet hi ha un mite, i és que, quin és el pa amb tomàquet perfecte?

Hi ha moltes opinions de com preparar-ho, però no hem d’oblidar que per a tot hi ha un protocol, encara que ja d’entrada, no hi ha consens entre els catalans respecte a l’ordre de com posar els ingredients, tot i que només per elaborar-ho utilitzem  quatre senzills ingredients; pa, tomàquet, oli  i sal.

Nosaltres a Marvi 93 utilitzem la nostra tècnica especial perquè ens agrada cuidar als nostres clients i és per això que el que fem nosaltres és sempre el millor!

És molt enriquidor poder gaudir d’un entrepà dels nostres a la feina, sucats amb tomàquet de la millor qualitat (tomàquet de penjar) i pa acabat de fornejat el qual reguem amb un fil d’oli brillant com l’or i aromàtic. L’oli que fem servir per elaborar aquests entrepans procedeix de les olives de les terres de l’Ebre i que enguany ha obtingut el primer premi al millor oli d’oliva verge extra de la denominació d’origen Baix Ebre-Montsià.

Oferir el millor producte per a la nostra gent és la manera d’agrair-vos la vostra confiança.

 

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 17 setembre 2015

 

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar