Parlem del pa

SOM EL QUE MENGEM

El pa és un dels pilars de la dieta mediterrània consumit des de l’antiguitat. Mai s’ha qüestionat el seu valor nutricional. Juntament amb altres derivats dels cereals, es troba a la base de la piràmide de l’alimentació.

Els experts aconsellen consumir uns 250 grams de pa al dia repartit en els diferents àpats, fins i tot a dietes d’aprimament s’aconsella consumir-ne 100 grams al dia.

El pa és un aliment sense gairebé greix i no pot relacionar-se amb els problemes d’obesitat.

A les etapes de la infància i adolescència és aconsellable que se’n consumeixi sobretot a l’esmorzar, ja que afavoreix un major rendiment escolar.

Es recomana també dins el món laboral, fer un esmorzar saludable i equilibrat que afavoreixi un òptim rendiment a les tasques professionals. Per això l’entrepà és bo per l’esmorzar i pots ser una alternativa perfecta als àpats del migdia, ja que, a més d’oferir els beneficis nutricionals del pa, conté l’aportació nutricional dels ingredients que l’acompanyen.

A Marvi 93  som conscients de la prioritat que té un bon esmorzar i oferim als nostres clients un assortit d’entrepans fets diàriament, prioritzant la nostra dieta mediterrània i mantenint l’equilibri entre pa (cereals) i proteïna.

Els nostres vegetals (enciam, tomàquet, blat de moro, etc.) s’afegeixen al pa i aporten el seu benefici i la seva frescor.

PROVEU  ELS NOSTRES ENTREPANS QUE A MÉS D’EQUILIBRATS I FRESCOS TAMBÉ SON ECONÒMICS.

VOLEM ESMORZAR AMB TU!

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 19 de gener de 2016

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar