RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Denominació Social: Marvi 93 S.L.

Domicili Social: Joan Torruella i Urpina, 7 – 08758 Cervelló Barcelona

CIF / NIF: B60244332

Telèfon: 93 683 32 32

e-Mail: info@marvi93.com

Nom de domini: marvi93.com

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

AMB QUINA FINALITAT TRACTAREM LES TEVES DADES PERSONALS?

A www.marvi93.com tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc Web amb les següents finalitats:

 • En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
 • Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc Web.
 • Remetre butlletins amb novetats publicades al nostre lloc web i comunicacions comercials de promocions i / o publicitat sobre productes que puguin ser del teu interès.
 • Monitorització i estudi de l’ús del nostre lloc web mitjançant l’ús de Cookies

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a info@marvi93.com.

Els camps que apareixen en els nostres formularis i que estan indicats amb un asterisc (*) s’han d’emplenar obligatòriament, sent necessaris per a poder complir amb les finalitats indicades.

DURANT QUANT TEMPS GUARDAREM LES TEVES DADES PERSONALS?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o fins que l’usuari sol·liciti la seva supressió.

LEGITIMACIÓ

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

 • La sol·licitud d’informació i / o la contractació dels serveis de oferts per la nostra empresa i els termes i condicions es posaran de forma prèvia a una eventual contractació.
 • El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.
 • En cas que no ens facilitis les teves dades o els facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

DESTINATARIS

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Marvi 93 excepte per obligació legal.

Com encarregats de tractament, guardem les dades en els següents proveïdors, els quals ens indiquen que compleixen perfectament amb la legalitat vigent:

Google Inc. amb domicili a 1600 Amphitheatre Parkwat, Mountain View (Califòrnia) CA 94043, Estats Units. Google utilitza cookies en la meva web per analitzar l’ús de goncalformacio.es (entre ells guarda la teva adreça IP) i dades són guardats en els seus servidors d’Estats Units.

Acumbamail SL amb domilicio en Av. del Rey Santo, 3D 3a planta Oficina 2 13001 – Ciudad Real. En marvi93.com utilitzem la plataforma Acumbamail per a la gestió i l’enviament de comunicacions comercials. Pots consultar la seva política de privadesa en aquest enllaç.

Les dades personals facilitades a través dels formularis del Lloc web, són tractats per a la prestació dels serveis de Marvi 93, així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’ús de l’eina que Acumbamail, la qual cosa comporta que les dades introduïdes són transferits als servidors de la citada companyia, que l’usuari consent de manera expressa amb l’acceptació de la present política de privadesa.

DRETS DEL USUARI

Com interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens tot el dret a obtenir confirmació sobre si en marvi93.com estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, d’acord amb el que preveu la mateixa:

 • Dret d’ACCÉS a les teves dades personals
 • Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes
 • Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
 • En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les dades, en el cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’OPOSICIÓ al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el seu dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podràs exercir aquests drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i / o de correu electrònic que es fa constar en l’apartat “Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals.”

A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), al C / Jorge Juan, 6, 28001-Madrid o a través de la seu electrònica de l’AEPD.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar