Un bon àpat

El que distingeix un bon àpat és sense cap mena de dubte els ingredients, marcant la diferència segons la seva procedència. Altres circumstàncies com l’essència del creatiu i la garantia d’una manipulació correcta, precisa i pulcra són components determinats per una bona alimentació sana i de qualitat. Aquest últim factor és el que ens endinsa en el món de l’ higiene.

Fent un paral·lelisme amb el sector del vending i en concret en el dels dispensadors de cafès, és essencial una bona  neteja e higienització de les màquines.

A Marvi 93 creiem que és un valor necessari i imprescindible que les nostres màquines i productes estiguin totalment higienitzats. Entenem que és fonamental transmetre als nostres consumidors, garantia, tranquil·litat i confiança,   focalitzant  esforços en aquesta direcció. La nostra filosofia com a empresa prioritza la pauta de qualitat i servei.

Els millors productes cuinats o elaborats  sense aquest criteri  perden l’excel·lència.

La nostra cura en la manipulació dels aliments i els nostres clients, donen sentit a la nostra feina, sense ells no hi hauria raó de ser i ens ajuden dia a dia a millorar i a no perdre l’objectiu que és obtenir una alta qualitat, fer servir l’última tecnologia, sensibilitat cap als nostres clients i neteja, neteja i neteja.

 

Marina Diaz

Marvi 93

Cervelló, 28 abril 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar