Vending i càtering saludable

L’alimentació saludable és un aspecte cada vegada més important en el món laboral i empresarial. L’elecció de menús saludables i equilibrats en els serveis de menjars i vending de les empreses s’ha convertit en una tendència creixent per millorar la salut i el benestar dels treballadors i en última instància augmentar la seva productivitat.

És per això que moltes empreses s’han compromès a oferir opcions saludables i variades en els menús dels serveis de càtering i vending que ofereixen en les seves instal·lacions.

Aquests menús poden incloure opcions vegetarianes, veganes, sense gluten, sense lactosa i baixes en greixos i sucres afegits. D’aquesta manera, es fomenta un estil de vida saludable entre els empleats, el que es tradueix en una millora en la seva qualitat de vida i el seu rendiment laboral.

En l’actualitat, moltes empreses ofereixen opcions de vending saludable per als seus empleats. El vending saludable es refereix a la distribució d’aliments i begudes saludables  mitjatçant màquines expenedores tant en llocs de treball com a  públics. Aquestes màquines expenedores ofereixen opcions saludables, com ara fruites fresques, snacks de fruita seca, aigua i begudes baixes en calories.

En oferir opcions de vending saludable en les instal·lacions de l’empresa, es fomenta la conscienciació i es promouen hàbits alimentaris saludables, a més, es redueix la temptació dels empleats de comprar aliments processats i rics en greixos, sucres i calories en les màquines expenedores tradicionals.

En definitiva, els menús saludables i equilibrats en els serveis de càtering i vending són una inversió en la salut i el benestar dels treballadors, i poden tenir un impacte positiu en el seu rendiment laboral i en la millora de la imatge de l’empresa.

En Marvi 93 oferim un càtering de qualitat, sa i saludable. Posa’t en contacte amb nosaltres per fer-te una proposta ajustada a les necessitats de la teva empresa.

Marvi 93
Cervelló, 18 d’abril de 2023

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar