Amanides, plaer saludable

Les amanides no només són enciam i tomàquet. Les noves  tendències culinàries aposten per fer-les divertides, vistoses i equilibrades, però en definitiva es busca innovar per millorar-les.

Des del punt de vista  gastronòmic i nutritiu,  el valor afegit de les amanides s’aconsegueix fent combinacions d’ingredients de naturalesa diferent; verdures-hortalisses, fruites-llavors, fruites seques-cereals…de diferents colors i textures. El resultat que busquem són amanides saludables  amb sabors  agradables i colors cridaners, amb  textures excitants que et convidi a gaudir-les  i en definitiva a consumir-les sempre mantenint una dieta equilibrada.

Les amanides són un aliment fresc, lleuger i poden convertir-se en un únic plat totalment equilibrat i perfecte. Per fer-ho, a més d’hortalisses i diferents tipus d’enciams, caldrà incloure aliments que aportin carbohidrats, com els cereals i derivats (arròs, cuscús, etc.), els llegums o la patata. D’altra banda, el complement proteic es pot aconseguir amb petites porcions de proteïna animal com tires de pollastre, ous, anxoves o tonyina. Per arrodonir-la podem afegir l’adob; per exemple, una salsa tenint en compte que no ens desvirtuï els sabors ni brillantor dels components de l’amanida. Podríem posar-hi un bon oli d’oliva i tocs de crema de vinagre dolç o algun tipus de maionesa molt suau.

En definitiva, poder afirmar que les amanides són un bon àpat per gaudir saludablement a la feina, ja que ens farà el dia a dia més lleuger, amb l’avantatge que és un plat ràpid, fresc i còmode d’ingerir.

A Marvi 93 seguint les tendències de la cuina moderna i saludable, us ofereix  una varietat d’ exquisides amanides de les quals podreu gaudir a les nostres màquines expenedores de snacks

Maxi amanides a mini preus!

Marina Diaz

Marvi 93

Cervelló, 16 de febrer de 2016

 

 

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar