Càtering pels nostres clients

Dins la nostra filosofia de donar un màxim de servei als nostres clients, està la d’oferir serveis diaris, com l’elaboració d’ entrepans artesanals envasats acuradament i que dispensen les nostres màquines de vending d’aliments. També donem servei de catering de manera puntual  per als  esdeveniments dels nostres clients. Nosaltres a Marvi 93  som especialistes en serveis de vending per a empreses i col·lectivitats, però també oferim càtering pels nostres clients.

Qualsevol reunió de treball, celebració, acte, esdeveniment que l’empresa pugui necessitar, nosaltres podem facilitar un servei de menjar en qualsevol de les nostres especialitats.

I no només això, també si les necessitats són freqüents, el nostre servei de tuppper possibilitarà menjar com a casa, sa i equilibrat, incorporant les verdures, els llegums, etc.,  amb productes ecològics i de proximitat.

Hi som per donar un servei de vending dins l’empresa i que ens identifiquin amb tot el que tingui a veure amb el dinar i els productes saludables, de qualitat i de proximitat. Intentem satisfer les necessitats dels nostres clients oferint-les qualsevol de les nostres especialitats.

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 11 de febrer de 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar