Serveis de càtering

Esmorzars i dinars

A Marvi 93 tenim un servei de càtering per esmorzars i dinars amb una àmplia gamma de  productes (entrepans, amanides, fruites, postres, begudes, etc.) També oferim servei de càtering per esdeveniments puntuals i preparem cistelles de fruites pels nostres clients (empreses, oficines, escoles, llar d’infants i casals d’estiu).

Gran varietat d’entrepans freds (pernil i xoriç ibèric, formatge, tonyina, vegetal, botifarra, etc.) i calents (truita patates, frankfurt, vienès, hamburguesa, bacon, mallorquí, llom, salsitxes, etc.) amb diferents varietats de pa (xapata, flonjos, pa de llet i sandvitx).

El nostre servei integral ens permet assegurar una qualitat en els productes, fiabilitat en  l’elaboració (APPCC) i una atenció al client de primer nivell a més de disposar d’una flota de vehicles isoterms condicionats per transportar els nostres productes amb la màxima garantia d’higiene i de continuïtat en la cadena de fred.

Si està cercant una empresa de càtering pels seus esmorzars i dinars, a Marvi 93 li oferim una solució integral, accedeixi al nostre formulari i  ens posarem  en contacte amb vostè. També ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar