SERVEIS DE CÀTERING

CISTELLES DE FRUITES PER EMPRESES

A Marvi 93 tenim un servei especial de cistelles de fruita.

Empreses que ja són clients nostres tenen l’opció de gaudir de la nostra selecció de fruites de temporada mitjançant les nostres cistelles. Fins i tot les empreses ubicades a la nostra zona d’influència que no són clients actualment també podran utilitzar el nostre servei de cistelles de fruita així com el servei  de càtering de manera habitual i/o ocasional (aniversaris, reunions de treball, festes, etc.)

Nosaltres ens encarreguem de donar un servei integral que ens assegura una qualitat dels productes, fiabilitat en  l’elaboració (APPCC) i una atenció al client de primer nivell a més de disposar d’una flota de vehicles isoterms condicionats per transportar els nostres productes amb la màxima garantia d’higiene i de continuïtat en la cadena de fred.

Si està cercant una empresa de càtering per disposar diàriament de fruita, a Marvi 93 li oferim una solució integral, accedeixi al nostre formulari i  ens posarem  en contacte amb vostè. També ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar