Serveis de càtering

Escoles, llar d’infants i casals d’estiu

A Marvi 93 oferim un servei especial d’esmorzars i menús diaris per a  empreses, escoles, llars d’infants i casals d’estiu.

El nostre servei de càtering disposa d’esmorzars amb una àmplia gamma de  productes (entrepans, amanides, fruites, postres, begudes, etc.) i menús pels dinars, elaborats amb garantia  i  equilibri nutricional. Menjar sa i natural  amb productes de procedència quilòmetre zero. També oferim servei de càtering per esdeveniments puntuals i preparem cistelles de fruites pels nostres clients.

El nostre servei integral ens permet assegurar una qualitat en els productes, fiabilitat en  l’elaboració (APPCC) i una atenció al client de primer nivell a més de disposar d’una flota de vehicles isoterms condicionats per transportar els nostres productes amb la màxima garantia d’higiene i de continuïtat en la cadena de fred.

Si està cercant una empresa de càtering pels seus menús, a Marvi 93 li oferim una solució integral, accedeixi al nostre formulari i  ens posarem  en contacte amb vostè. També ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar