Serveis de càtering

Catering per esdeveniments

A Marvi 93 hem ampliat el ventall de serveis. La nova incorporació és el  servei de càtering a Barcelona per esdeveniments.

Com a part del nostre servei de càtering per esdeveniments oferim  gran varietat de productes, tant salat com a dolços, per celebrar qualsevol acte, aniversari, reunió de treball, festa, etc.

Els nostres entrepans freds (pernil i xoriç ibèric, formatge, tonyina, vegetal, botifarra, etc.) i calents (truita patates, frankfurt, vienès, hamburguesa, bacon, mallorquí, llom, salsitxes, etc.) amb diferents varietats de pa (xapata, flonjos, pa de llet i sandvitx) complementats amb amanides  molt diverses i innovadores, begudes  postres, fruites, pastes dolces, cafès.

Nosaltres ens encarreguem de donar un servei de càtering per esdeveniments integral que ens assegura una qualitat dels productes, fiabilitat en  l’elaboració (APPCC) i una atenció al client de primer nivell a més de disposar d’una flota de vehicles isoterms condicionats per transportar els nostres productes amb la màxima garantia d’higiene i de continuïtat en la cadena de fred.

Si està cercant una empresa de càtering a Barcelona pels seus esdeveniments, a Marvi 93 li oferim una solució integral, accedeixi al nostre formulari i  ens posarem  en contacte amb vostè. També ens pot trucar al telèfon 936833232 i l’atendrem personalment.

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar