Guapos, saludables i molt…molt bronzejats!

Menjar fruita i verdura és bo per l’organisme, però a més fomenta la bellesa. A tots ens agrada estar bronzejats, ja que donem imatge de llibertat i a més, damunt la nostra pell morena, realcem més el vestit o la joia que lluïm en una nit especial d’estiu. Són dels moments del nostre àlbum de fotos més espectaculars de tot l’any.

Introduir una quantitat més agosarada d’aquests aliments a la nostra dieta a l’estiu, ens facilitarà potenciar la melanina de la nostra pell i incentivar aquest to bronzejat. Cal no oblidar-se d’ingerir grans quantitats d’aigua, mínim de dos litres al dia, que ens ajudarà també a mantenir el cos i la pell hidratada.

Aquí teniu un detall de les fruites i verdures que van millor pel nostre bronzejat: el pebrot, les maduixes, el kiwi i tot tipus de cítrics a més de l’oli d’oliva, les nous i els peixos blaus.

En definitiva, aquest estiu aprofita els aliments saludables per lluir d’un bronzejat més accentuat menjant fruites com l’albercoc, caqui i taronja. Consumeix hortalisses i verdures pel seu alt contingut en antioxidants i perquè el bronzejat et duri més temps, pren pomes, tomàquets i meló.

Des de Marvi 93 us desitgem unes bones vacances, una exposició al sol responsable i un menjar, com sempre, saludable.

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 20 de juliol de 2016

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar