La importància d’un menú equilibrat

Tots els pares coincidim que la joia més valuosa són els nostres fills. Si per qualsevol circumstància hem de deixar-los a dinar al col·legi, hem de tenir la certesa que mengen un menú equilibrat, com si estiguessin a casa.

És la nostra obligació cuidar que els nostres fills mengin sa, bo i equilibrat. Necessiten menjars que els hi donin suficient energia per rendir a l’escola i gaudir dels moments de joc amb força i entusiasme. Per un bon desenvolupament és molt important que els més joves es familiaritzin amb un menjar saludable des dels anys més primerencs i que sobretot aprenguin educació culinària.

És per aquest motiu que a Marvi 93 hem començat a  fer menús per a col·legis, escoles bressol i qualsevol institució dedicada a l’educació. Volem oferir-vos salut, energia, comoditat i molt sabor. Perquè els més petis gaudeixin dels nostres menús i la butxaca dels pares no es vegi molt afectada, oferint un bon preu a molt bona qualitat.

Recordem que disposem de serveis de vending per esmorzar, berenar a les escoles o per prendre alguna cosa mentre esperem als nostres petits. També podem compartir un snack als moments de lleure amb la família i amics. Oferim productes sense gluten, baixos en greixos, fruites naturals, amanides elaborades a la nostra cuina amb productes naturals i de proximitat. Tot això ho trobaràs a les nostres màquines, així com una línia pensada en els consumidors vegetarians i vegans.

Cuida’t, cuida’ls, gaudeix respectant el medi ambient amb tot el sabor dels nostres menús diaris.

Atreveix-te i prova’ns!

Marina Díaz
Marvi 93
Cervelló, 23 de març de 2017

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar