L’Ajuntament de Cervelló confia en el nostre servei de càtering per esdeveniments.

El passat  26 d’abril, la ciutat de Cervelló va commemorar els 30è aniversari d’Agermanament amb la ciutat francesa de Saint Martin le Beau.

Una delegació d’una cinquantena de persones va arribar a la població el mateix dia, sent rebuts a la sala de plens de l’ajuntament per les autoritats locals. Durant tot el dia, van conèixer la nostra població, amb un seguit d’activitats programades i que van tenir com a cloenda i acte central, un sopar organitzat per l’ajuntament de la nostra ciutat, amenitzat per un grup de música i en el que nosaltres vam ser els encarregats de servir el càtering per l’esdeveniment.

Marvi 93, va preparar el menú, compost d’un pica-pica extens com a primer plat, un canaló de carn amb salsa de foie, barrejat de ceps de segon plat i de postres, un assortit de pastissos amb salsa de mango.

Tots els assistents van gaudir de l’àpat i la música fins a la matinada. La trobada d’agermanament va ser tot un èxit d’organització i una gran oportunitat per donar a conèixer el patrimoni cultural i artístic de la nostra ciutat, transmetent que Cervelló és una ciutat oberta al món.

Desconeixem si és habitual que les ciutats agermanades ofereixin vetllades com aquestes, però sens dubte, per la nostra experiència, creiem que són molt recomanables i gratificants.

Una sàvia decisió del nostre ajuntament i que des d’aquí volem donar-li les gràcies per confiar plenament en la nostra empresa.

Marvi 93
Cervelló, 28 de maig de 2019

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar