Parlem d’aigua

Avui en dia hi ha nombroses marques d’aigua mineral al mercat, però la qüestió és saber quina és la que satisfà millor les necessitats de l’organisme. Recordem que el 60-70% del nostre organisme és aigua i per tant és fonamental beure uns dos litres diaris per així complir amb les funcions orgàniques, entre les quals hi ha el mantenir la temperatura corporal, lubricar les articulacions, facilitar la digestió, etc.

Ens trobem amb l’aigua d’abastament públic per un costat (el que comunament anomenem aigua de l’aixeta) que és una aigua tractada per garantir el consum segur i per una altra banda  les aigües minerals, que brollen d’una font natural, que no tan sols compten amb minerals sinó amb propietats específiques que van adquirint durant el seu recorregut pels diferents terrenys. La gran diferència és que aquestes característiques naturals no poden crear-se artificialment i aquesta peculiaritat dóna el resultat en transparència, textura, càrrega mineral i sabor d’aquest tipus d’aigua. Aquí es troba la diferència entre una i altra aigua i en conseqüència entre les diferents marques.

Les empreses envasadores comercialitzen la seva aigua de diferents fonts i sota una mateixa marca; això vol dir que poden envasar les ampolles de dues fonts diferents, i per tant amb característiques diferents, en el mateix envàs i amb la mateixa marca. Per aquest motiu és important que a més de veure la marca que es consumeix, es miri la procedència de la mateixa, és a dir, la deu o font. Així doncs, és de vital importància, de fet s’està obligat per llei, que en les etiquetes de les ampolles d’aigua s’incloguin en lletres substancialment grans la font de procedència.

Per escollir l’aigua que bevem és molt important valorar el nivell de residu sec que cada aigua conté. Aquest determina la lleugeresa i l’acció diürètica que posseeix (a més baix residu sec, major efecte diürètic). Per al consum diari la millor aigua que podem consumir és la que té un nivell baix de sals i per tant és recomanable verificar que les aigües no contenen quantitats superiors per litre de:

20 mg sodi, 10 mg potassi, 25 mg sulfats, 10 mg nitrats i 1,5 mg fluor.

A Marvi 93 examinem meticulosament tots aquests paràmetres a l’hora de decidir quina és la millor aigua envasada per oferir als nostres clients. La valoració no és comercial o d’impacte de marca pròpiament dit sinó que tenim en compte la fitxa tècnica i el saludable que sigui l’aigua per als nostres clients.

FES SALUT, CONFIA EN LES NOSTRES MARQUES

 

Marina Díaz

Marvi 93

Cervelló, 23 març 2015

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar