Nova botiga online i web

A Marvi 93 des dels nostres inicis hem apostat per la innovació i modernització seguint la línia d’altres empreses que veuen en  les noves tecnologies el futur més immediat, adaptant les eines a l’abast per aconseguir arribar als clients amb la millor informació i generar sinergies constructives.

Ara era el moment de renovar la pàgina web i d’incorporar un nou servei de càtering per a empreses, oferint  esmorzars i dinars tots els dies laborables.

La nova botiga online disposarà d’entrepans i menús, tots amb la màxima qualitat i elaboració diària.

Entrepans freds (botifarra, formatge, pernil, tonyina, etc.), entrepans calents (bacon amb formatge, frankfurt, hamburguesa, llom, mallorquí, salsitxes, truita de patates, etc.), entrepans ibèrics i amb pans especials (flonjo, pa de llet i sandvitx).

També hem ampliat els nostres serveis tradicionals com el càtering per esdevenimentsmenús diaris per a escoles, llars d’infants i casals d’estiu i el servei de cistelles de fruites per a empreses.

Esperem que segueixin dipositant la confiança en nosaltres i puguin gaudir a partir d’ara dels nostres nous productes i serveis.

Us invitem a visitar la nostra nova botiga online i fer les primeres comandes.

Marvi 93

Cervelló, 4 de gener de 2018

0

Comença a escriure i premeu Intro per buscar